XL Businesspark Twente
Nieuwsbrief juli 2016
Samenwerken aan succes - casemanager Kosters ziet goede kansen voor XL Businesspark
Sinds januari 2016 is Gerben Kosters operationeel als casemanager bij XL Businesspark Twente. Een uitdaging die hem op het lijf is geschreven. Hij is nu een half jaar aan de slag. Wat zijn de ervaringen in die eerste zes maanden, en hoe ziet hij de ontwikkelingen? Positief, zo blijkt uit ons interview.
Lees het hele interview
ViVoChem: extra kavel voor uitbreiding
Sinds ViVoChem in 2015 de tweede productiehal succesvol in gebruik nam, staan de ontwikkelingen niet stil. Met de verwerving van een extra kavel, a 1 ha, speelt het bedrijf in op de dynamiek op de hectische grondstoffenmarkt. “De verwachting is dat de markt blijft groeien en dat de ontwikkelingen steeds meer gaan in de richting van de groene chemie. ViVoChem en de BÜFA-Groep groep spelen daar op in.” Dat zegt Ronald IJzer, Managing Director bij ViVoChem.  Hij verwacht positieve effecten voor het bedrijf, de regio en uiteraard XL Businesspark Twente.  

> Lees meer
   
XL Businesspark in de Top 10
Bij de jaarlijkse logistieke hotspotverkiezing is XL Businesspark Twente dit jaar opgeklommen tot de top 10 van beste logistieke centra in Nederland. Het tekent de positieve ontwikkelingen en het succes van de ingeslagen koers. De groei zet gestaag door. Directeur Jan Geerdink is er content mee, maar: “Natuurlijk willen we méér, die potentie heeft XL Businesspark Twente ook.”
Meer over Hotspot verkiezing
Madison na verhuizing XL Businesspark
 ‘Het is een super locatie’

Van de oude locatie aan de Einsteinstraat (Almelo) naar het nieuwe distributiecentrum op Darwin, op XL Businesspark, is hemelsbreed slechts enkele kilometers. Maar voor Madison is het een wereld van verschil. Yvonne Derksen-van der Keuken, die samen met broer Edwin de directie voert, klinkt drie maanden na de voltooide verhuizing oprecht tevreden: “Dit bevalt ons heel goed. Het is een super locatie!”

> Lees meer
   
Verhuizing projectbureau: 
Wij voelen ons al helemaal thuis
De mensen van het projectbureau zijn al ruimschoots gewend in hun nieuwe kantoor aan de Wolbes Landen in Bornerbroek. “We voelen ons helemaal thuis hier.” Dat is begrijpelijk, want de representatieve boerderij is gesitueerd op XL Businesspark zelf! Perfecte basis voor het aansturen van de dagelijkse activiteiten en ook voor de ontvangst van gasten en geïnteresseerde bezoekers, vindt de enthousiaste directeur Jan Geerdink: “Je stapt zo naar alle locaties op ons bedrijventerrein, ideaal!” Bovendien wordt het onderkomen gedeeld met de collega’s van Port of Twente, en de manager van het gezamenlijke havenbedrijf (Gerry Waanders). Dat biedt mogelijkheden voor extra synergie en inspiratie. 
Adres: Wolbes Landen 9a, 7627 PS Bornerbroek, Postbus 67, 7600 AB Almelo
Meer over XL Businesspark
   
XL Businesspark Twente
Wolbes Landen 9a
7627 PS Bornerbroek
Postbus 67
7600 AB Almelo
Tel: 0546 851 888
Volg ons
Linkedin   Twitter